Het eerste optreden was thuis tegen VMS op 16 oktober 2017 het werd 0-7 voor VMS. Ze waren wel wat angstig want VMS kwam af met een C0 en twee C2 spelers. Luc (toen NG) won een set van Bernard (destijds C2). En Rico en Koen (toen E4,E6) wonnen zelfs twee sets tegen Bernard Pottier en Willem Merckx (C2) in de dubbel

Op 14 oktober 2018 was het tweede optreden ook thuis tegen RCCT Thuin. Met dezelfde opstelling als in het eerste jaar was de uitslag al niet veel anders. Ook toen werd het een 0-7. De tegenstanders waren van formaat, namelijk tweemaal B6 en een C2. Maar er werd wel voor gestreden. Rico wist 2x een set te winnen (tegen beide B6 spelers), Luc en Koen ontfutselden beiden de C2 een set. Ook in de dubbel (Rico en Koen) wist Poppel ook een set te winnen.

De derde keer dat Poppel deelnam was op 14 oktober 2019 uit tegen VMS. Het werd 4-3 voor de ploeg uit Pellenberg. Rico (tegen een D0) en Luc (tegen een D6) wonnen een enkelspel en Rico en Koen waren te sterk in de dubbel (C4 en D0). Het waren alle drie belles die gewonnen werden.

Op 12 oktober 2020 stond de ontmoeting tegen Robbertville op de kalender, door corona werd deze editie van de Beker van België geschrapt.

Op 18 oktober 2021 moest Poppel het opnemen tegen Merksplas. Voor Poppel speelden Rico, Koen en Christian. Rico en Christian wonnen elk één setje tegen Glen Staes (C0). Het werd dus 0-7 voor Merksplas. Rico en Christian speelden de dubbel tegen Yannick Maes (B0) en Glen Staes. Pieter Geerts (B2) was ook opgesteld, Merksplas wilde geen enkel risico lopen.

In 2022 nam Poppel een sabbatical wat betreft de Beker van België.

In 2023 kwam TTK Piranhas uit Waterloo op bezoek. Rico en Koen hebben alle edities gespeeld, voor Christian is het de tweede Beker. Het werd 1-6 voor de bezoekers, Koen Aernouts redde de eer voor TTV Poppel door van Maxime (E2) te winnen. Christian was er erg kort bij tegen Benjamin (B6). Frank (B2) was een aantal maatjes te groot voor de Poppelse spelers. Ook in de dubbel was deze man alles en iedereen de baas. Aardige mensen die toch ver moesten reizen en nog gezellig bleven nababbelen.

TTV Poppel in de Beker van België – Piranhas te sterk voor Poppel