Spelers die geïnteresseerd zijn in de tafeltennissport hoeven overigens niet direct lid te worden, we hebben een laagdrempelige toetreding.

Je mag als geïnteresseerde 3x vrijblijvend komen spelen op de maandagavond.

Stuur dan een mailtje naar info@ttvpoppel.be of neem telefonisch contact op met trainer Koen Aernouts (zie clubinfo)

Na die drie keer mag je beslissen om “lid” te worden. Het lidmaatschap bedraagt voor jeugd en recreanten € 60 (tarief vanaf 2023/2024) en dat is inclusief de bijdrage en verzekering via de VTTL. De competitiespelers betalen € 95 per jaar, maar dat is inclusief wedstrijdshirt. (Shirts gaan doorgaans 3 jaar mee, en blijven tot er nieuwe clubshirts eigendom van de club, dus stop je als speler moet het shirt worden ingeleverd). Extra shirts en shorts kunnen via de webshop zelf worden besteld.

Voor de jeugd is er maar één tarief, dat is € 60 per jaar.  Voor dat bedrag mag de speler in de jeugdcompetitie uitkomen, aan alle VTTL toernooien deelnemen en zelfs meedoen bij de senioren als die een keer verlegen zitten om een speler.

Na de inschrijving ontvangt het nieuwe lid een mailtje met het verzoek om de contributie te voldoen.

Het is aan te raden om een eigen batje (palletje) aan te schaffen, dat komt je spel beslist ten goede. Als je vragen hebt over de aanschaf van een paletje neem dan contact op met onze trainer Koen Aernouts. Je kunt ook een palet kopen via de club, tegen kostprijs. De huidige paletjes kosten € 60,- en zijn uitstekend om mee te beginnen of zelfs de eerste competities mee te spelen.

Als je aan de competitie deelneemt (als speler of reserve) ben je verplicht om te spelen in het clubtenue. Een extra TTV Poppel-tenue kun je aanschaffen in de webshop bij Sportcity. De levering is doorgaans binnen 15 werkdagen, je kunt het afhalen bij Sportcity of thuis laten bezorgen.

De contributie dient voor aanvang van het seizoen overgemaakt te worden op rekening  BE76 1431 1838 7995