Op vrijdag 16 december moest Poppel aantreden in de beker van Antwerpen. Het kon ook bijna niet anders dan dat dat Sokah als opponent uit de loting kwam. Dit jaar bestond de ploeg uit Christian Pattinama, Erik Tilemans en Eric Schopman. Zoals gebruikelijk wordt er naar voorgift gespeeld maar dat deerde Christian niet. Drie zeges. Erik Tilemans boekte ook een zege. Helaas was dat niet genoeg om door te gaan 5-4 voor Sokah.

Op dezelfde avond was de ttv Poppel wel succesvol op de darts avond van Tios uit Tilburg. Vijf spelers namens Poppel hadden zich opgegeven en vier er van wisten zelfs de winnaars poules te bereiken. Op Luc Timmermans stond geen maat deze avond. Met enkele 180-ers zelfs was hij de winnaar van de 27e editie van dit evenement.

Op zondag was er als laatste evenement van dit jaar nog de provinciale kampioenschappen voor veteranen in Brasschaat. Koen en Rico haalden de halve finales in de dubbel en kwalificeren zich daarmee voor de Belgische kampioenschappen. In het enkelspel haalde Rico de 4e plaats en ook dat leverde een ticket voor het BK op.

Poppel bijna door in de beker van Antwerpen