Stef en Hans de kampioenen van 2022

Een megaspannende strijd kende aan het einde een terechte winnaar Stef Verbeek en Hans Kersten. Wellicht ook wel het meest getalenteerde duo van de avond. Stef in de Beker van Ravels al vaak in de top geëindigd en Hans Kersten de allereerste dubbelkampioen (in 2018 met Jan Van Gompel) was dit zijn tweede prestigieuze titel.

In de poulefase was het de ene verrassing na de andere, zo waren de teams die niet in de kwartfinales belandden eigenlijk op voorhand grote kanshebbers. Klaarblijkelijk was het van enorm hoog niveau.

In een onderlinge driekamp kwam Erik Tilemans+Rob Embrachts als winnaar uit de bus gevolgd door Tom+Jay-C en Jef+Dennis. Geen team bleven zonder setwinst dat zegt genoeg.

In de kwartfinales kwam Eric S+Peter met de schrik vrij tegen Rico+Ayse. Koen+Francien wonnen van Tamara+Rob P. Hans+Stef waren te sterk voor Crhistian+Marc en tenslotte bleken Jan Van G+Antoine sterker te zijn dan Leon+Peggy.

Na enorm spannende kwart- en halve finales waren Stef en Hans de winnaars van de avond. Proficiat mannen, een terechte winnaar, hoewel we Koen en Francien ook wel leerden kennen als een topduo. Een mooie finale.

De einduitslag:

 1. Hans Kersten en Stef Verbeek
 2. Koen Aernouts en Francien Vissers
 3. Jan Van Gompel en Antoine Gremmen
 4. Eric Schopman en Peter Hofkens
 5. Rob Pijenborg en Tamara Jacobis
 6. Leon van Lieshout en Peggy Bosmans
 7. Christian Pattinama en Marc Van Dommelen
 8. Rico Berendsen en Ayse Alagöz
 9. Erik Tilemans en Rob Embrechts
 10. Tom Spiritus en Jay-C Pattinama
 11. Jef Baeyens en Dennis van Beers

Helaas moesten Jamal en Jan Van Rooy het toernooi aan zich voorbij laten gaan door onvoorziene omstandigheden.

Hans en Stef nieuwe dubbelkampioenen