Jamal Ghelali heeft een puike prestatie geleverd door een welverdiende 2e prijs in de wacht te slepen op het “internationale” OTC toernooi bij TIOS in Tilburg. Aan dit toernooi voor 40+ doen veel spelers mee die al jaren hun wedstrijden spelen, niet alleen binnen het landelijke OTC verband in Nederland maar ook in de reguliere competities.

Jamal van harte gefeliciteerd met deze goeie prestatie!

Hij heeft daarmee wel weer blijk gegeven van zijn aanleg en talent voor het tafeltennisspel. Op de trainingen liet hij dit jaar al vaak genoeg de competitiespelers zweten, en met regelmaat won hij zijn partijen. Jamal, een bescheiden man, achtte zich niet klaar voor de competitie maar hij had daar beslist zijn visitekaartje afgegeven. In wat vriendschappelijke ontmoetingen speelde hij al sterk, dus voor ons is het dan ook geen verrassing dat hij in Tilburg met de prijs aan de haal is gegaan.

Het toernooi is een goeie opwarmer voor de Beker van Ravels op 2 juni a.s., waar hij misschien wel weer voor een verrassing kan gaan zorgen. Maar hoe dan ook zal hij een van de “puntenpakkers” worden in het nieuwe seizoen voor Poppel B.

Jamal succesvol in Tilburg