Op vrijdag 27 april reisde een kleine delegatie van TTV Poppel af naar Nodo Ekeren om een speciale service-clinic bij te wonen met niemand minder dan Craig Bryant. Craig speelt al tien jaar voor Nodo in de Superliga en reist voor elke wedstrijd vanuit London naar BelgiĆ«. In de schitterende accommodatie met zo’n veertig fanatieke tafeltennissers werd deze demonstratie gegeven. Koen Aernouts deed fanatiek de trainingen mee, terwijl Hans en Rico aantekeningen maakten en scherp opletten om de techniek in praktijk te gaan brengen.

De “punch-service” zo vertelde Craig gebruikte hij van circa 90% van zijn services. Iedereen fronste zijn wenkbrauwen bij deze mededeling maar toen hij de deelnemers uitdaagde om zijn service op tafel terug te brengen was wel duidelijk waarom hij deze service zoveel gebruikt. Het is namelijk niet (voor ons althans) te zien of deze service met topspin of backspin op je af komt. Een fenomeen deze speler. De training was zeer leerzaam en ongetwijfeld gaat onze clubtrainer Koen ons de fijne kneepjes overbrengen.


Koen in volle concentratie.

Speciale service training bij Nodo