De Poppelse jeugd mocht op 14 januari de competitie weer aanvangen.

De A ploeg ondervond dat een klasse hoger spelen toch iets anders is. Nog in kampioenschapsstemming moesten ze in hun meerdere erkennen in Lille B. Het werd 7-3 voor de jeugd uit Lille. Rayan moest de overwinning telkens net aan de tegenstander laten. Jay-C boekte een fraaie overwinning en dat zelfde maar dan 2 zeges was de inbreng van Senno.

De U-12 die in tweetallen spelen moesten 2 wedstrijden afwerken. Mil en Lucas werden geselecteerd. De eerste wedstrijd was het blijkbaar nog even wennen voor de Poppelse boys. De tegenstander ging er met de punten vandoor het werd 4-1, Lucas tekende voor het enige puntje tegen Virtus A.

In de tweede westrijd waren ze goed warm gespeeld en dat resulteerde in een spetterende zege van 5-0 tegen Zoersel B. Daardoor staan ze wel weer op de 2e plaats in de competitie. Mil en Lucas wonnen beiden dus 2 enkelspelen en samen de dubbel.

Jeugd ook van start in de voorjaarscompetitie 2023