Traditioneel de eerste wedstrijden in het nieuwe jaar zijn het provinciaal kampioenschap. Om half 10 trad Christian Pattinama samen met Nancy Van de Wyngaert van Nodo aan in het gemend dubbel aan. Ze reikten tot aan de halve finales. Proficiat met de bronzen plak.

Om 11 uur starten de dubbels. Poppel kende 2 inschrijvingen in de D reeks Christian Pattinama en Rico Berendsen. Helaas waren ze niet opgewassen tegen de ingespeelde opponenten en verloren in de 1/8 finales. Succesvoller waren Koen Aernouts en Guy Van Tigchelt in de E-reeks. In de zinderend spannende finale verloren de Poppel-boys maar nipt met 10-12 nadat ze twee matchpoints misten in de belle. Toch de 2e plek was een knappe prestatie. Koen was in deze reeks kampioen met Christian geworden vorig jaar maar kon de titel helaas niet prolongeren.

In het enkelspel wederom vier deelnemers. Rob Embrechts debuteerde in de NG reeks met 2 zeer fraaie en welverdiende zeges. Helaas was dat net niet voldoen om door te gaan naar de finalerondes. In de E-reeks moest Koen zijn meerdere erkennen in Gert Wens. Dat zelfde lot was Rico in de D-reeks overkomen. De poule doorgekomen was Wens jr. (Ruben) veel te sterk. Christian Pattinama ging het al niet beter. Glorieus winnaar in de poule maar ook de volgende wedstrijd was het eindstation.

Provinciaal kampioenschap 2023, zilver voor Poppel duo