Dames 1 van volleybalclub Power organiseerden voor het eerst een quiz in de gemeentezaal in Ravels Eel. Er was voldoende animo want alle tafels waren vol. Het was niet te merken dat het voor het eerst was dat ze dit organiseerden, want alles was tot in de puntjes verzorgd. De intake verliep uiterst soepel en de dames zorgden ervoor dat niemand iets te kort kwam. Ze slalomden tussen de tafels door om iedereen snel van drankjes en hapjes te voorzien.

De quiz bestond uit diverse onderwerpen en ook in de pauzes hadden ze leuke opdrachten voor de teams. Het waren ├ęcht leuke vragen. Bij elke categorie zat er wel een vraag bij die iemand kon beantwoorden. Het was dan ook een spannende strijd. TTV Poppel ging na de eerste onderbreking aan de leiding maar was bij de tweede die koppositie blijkbaar kwijt.

Een magnifieke eindspurt bezorgde onze quizploeg de felbegeerde 1e plaats. Een paar mooie prijzen was ons deel, ook dat was uiterst goed voor mekaar. Tijdens de tombola leek het wel of het geluk aan tafeltje 10 was vastgeschroefd. Maar liefst 7x mochten we een prijsje in ontvangst nemen.

Voor TTV Poppel deden mee: Luc, Jef, Rico, Nicole en Koen en Erwin (collega’s van Luc). Een onvergetelijke avond en hopelijk kunnen we volgend jaar weer meedoen, zeker voor herhaling vatbaar.

TTV Poppel wint quiz van VC Power