Een beter weekend dan vorige week, weliswaar moest de B ploeg wegens te weinig spelers forfait geven, het succes was er amper minder om.

De A ploeg won de hele belangrijke wedstrijd tegen Sokah en nam tijdelijk weer de leiding over in de 4e klasse.

De C ploeg in een wat afwijkende samenstelling was wel heel succesvol. Eric Schopman had aangekondigd een aanval te doen op het clubrecord en hij kwam wel heel erg dicht in de buurt. De een na hoogste score ooit was zijn deel. Het clubrecord staat al drie jaar op 76,3% (slechts 4 punten beter dan Eric Schopman) Ook Erik Tilemans vestigde een PR. Had Dennis ook zijn partij gewonnen dan had het ook een record kunnen zijn. Dat 15 van 16 matchen met 3-0 in winst zijn omgezet is echter nog nooit voor gekomen in onze clubhistorie.
Met deze overwinning is ook de laatste plaats in de 6e klasse verlaten. Dennis had wel de avond van zijn leven want hij kon maar liefst 80 ELO punten bijschrijven.

Ploeg en tegenstander Match winst Set winst Set verlies Punten voor Punten tegen Rally percentage Becon cup Aernouts bokaal J&L trofee