Op maandagavond 9 december vonden de clubkampioenschappen dubbel plaats in de Vond.

Er werd een 7 kamp gespeeld (best of 3) en afhankelijk van die eindstand werden finalewedstrijden (best of 5 gespeeld). Thomas Dirkx nog niet zo lang actief lid behaalde zijn eerste tafeltennisgoud. HIj was gekoppeld aan Rico Berendsen en dat bleek een niet te kloppen duo. Ze wonnen alle wedstrijden in de poule. In de finale troffen ze ook al een verrassend duo namelijk Erik Tilemans en Guy van Tigchelt. Erik en Guy wonnen de eerste game, maar kwamen daarna net iets te kort 3-1 was de eindstand. Op de derde plek ook al een nieuweling Dennis van Beers die samen met Luc op het podium eindigden. In de belle versloegen ze om plek drie de routiners Koen en Rob. Jamal en Vital kwamen als een speer uit de startblokken deze avond, wonnen de eerste drie matchen met groot machtsvertoon, maar daarna leek alle kruit verschoten. In de laatste poulewedstrijd verloren ze maar nipt van Thomas en Rico en dat was nogal een dure en zure nederlaag want bij winst waren ze op de gedeeld tweede plaats geƫindigd en hadden ze dus nog kans op de finalewedstrijd.

Jan van Gompel, vorig jaar glorieus winnaar met Hans Kersten, moest helaas verstek laten gaan.

1Thomas Dirkx en Rico Berendsen
2Erik Tilemans en Guy van Tigchelt
3Dennis van Beers en Luc Timmermans
4Rob Pijenborg en Koen Aernouts
5Hans Kersten en Jef Baeyens
6Jamal Ghelali en Vital Maes
7Tom Spiritus en Francien Vissers

De avond werd afgesloten met een drankje en bittergarnituur.

Thomas Dirkx pakt eerste titel samen met Rico