Onze U-12 heeft uitstekende zaken gedaan in de competitie.

Op zaterdag 12 oktober stonden er weer twee matchen op het programma. In de eerste wedstrijd tegen Minderhout B was er volop spanning. Er werd met het kleinste verschil verloren 2-3. Luuk Vermeer maakte de twee punten. In de dubbel met Freek Boeren moesten ze de overwinning aan de tegenstander laten. Freek had wat pech in zijn eerste officiƫle wedstrijd in alle drie de partijen moest hij telkens een setje met 10-12 prijsgeven.

In de tweede wedstrijd van deze zaterdagmorgen was Merksplas B de tegenstander. Luuk en Freek waren lekker warm gespeeld en de eerste vier matchen werden met 3-0 gewonnen. In de laatste partij kon de zege Poppel niet meer ontgaan en gunde Freek de tegenstanders nog een puntje voor de eer.

Een klasse resultaat waarmee Poppel is opgerukt naar de 2e plaats in de jeugdcompetitie.

Jeugdploeg doet goede zaken in de derde wedstrijdweek