Op vrijdag 22 maart heeft de A-ploeg (Rico, Koen, Luc en Kevin) de hoogste zege ooit voor de A-ploeg geboekt. Turnhout werd met 14-2 verslagen in eigen huis. De promotie zal dit jaar niet meer lukken dus de mannen zijn op recordjacht. De ploeg verbeterde het record in exact de zelfde samenstelling als het oude record 13-3 (25 januari van dit jaar tegen Retie). De week daarna werd het overigens geƫvenaard met Eric in de gelederen tegen Dessel, dus dat belooft iets voor komende vrijdag in de Vond-Arena tegen Geelse I. Ook dan mag Kevin trouwens weer zijn opwachting maken in de ploeg. Hij maakte ook al deel uit van de B-ploeg (samen met Driss, Arno en Tom) die dit kunststukje op 28 september van het vorig jaar tegen Geelse K flikte. Ook dat is nadien nog eens geƫvenaard door de B-ploeg tegen Lille D (19-02-2019) toen waren van de partij Tom, Hans, Jamal en Eric.

Overigens trad Luc ook dit jaar weer toe tot de club van 4 (overwinningen), vorig jaar lukte hem dat ook 1x, Koen 2x en Rico 14x. Andere 4-win-spelers dit jaar zijn: Rico 8x, Koen 5x, Arno en Hans 5x in de B-ploeg, Kevin 3x in de B-ploeg en Eric 1x in de B-ploeg.

Rico en Koen azen overigens op het record van Arno (18 zeges op rij), ze staan op 8 dus de champagne zal niet eerder dan volgend jaar van de kurk mogen.

Een andere mijlpaal was deze avond: de exact 100e setwinst dit seizoen voor Luc in de A ploeg, die daarnaast een PR rallypercentage vestigde. Rico miste het clubrecord-rallypercentage (heenwedstrijd ook tegen Turnhout), maar boekte wel voor de 2x keer dit seizoen een rallypercentage boven de 70%.

A ploeg boekt recordzege in Turnhout