Maandagavond 11 februari heeft de B-ploeg de vijfde opeenvolgende zege geboekt in de Vlaamse Tafeltennisliga. Turnhout was qua rangschikking niet eens een hele zware tegenstander, maar dat pakte bijna verkeerd uit. Ze kwamen met een goed gemotiveerde ploeg naar Poppel en in de laatste allesbeslissende belle werd het 9-7 voor Poppel. Ondertussen staat Poppel ex equa derde in de zesde klasse.

Op deze avond vestigde Arno Willems een bijzonder clubrecord. Arno is maar liefst 18 competitiewedstrijden ongeslagen en daarmee heeft ie het oude record van Rico ruimschoots verbeterd. Een klasse prestatie voor deze jongeling. De zegereeks begon op 7 december tegen Bjorn van den Heuvel van Merksplas en duurt dus nog voort hopelijk. Arno die een NG klassement trof onder andere één E4 speler en zes E6 spelers ondertussen die hij kansloos liet.

 

Arno Willems pakt record, B-ploeg wint voor de 5e keer op rij.