Op maandag 3 december vond de wedstrijd plaats voor de Beker van Antwerpen voor de A ploeg tegen Killypong A.

De mannen van Poppel leden een pijnlijke nederlaag 1-8 en zijn uitgeschakeld in dit bekertoernooi. Killypong kwam met een sterke afvaardiging (twee D0-spelers en een D2). Koen Aernouts liet de enige overwinning aantekenen voor Poppel. Luc Timmermans was er dichtbij twee keer trok hij aan het kortste eind in de belle.

Het zuivere rallypercentage gaf wel aan dat Luc (37,7%) en Koen (37,5%) dit keer sterker waren dan Rico (35,4%).

De wedstrijden in de beker van Antwerpen worden gespeeld met handicap/voorgift. De geringe voorsprong respectievelijk 2 en 3 punten was niet voldoende om de tegenstander echt aan het wankelen te krijgen. Uiteindelijk werden toch maar liefst 11 sets afgesnoept van deze tegenstander en waarmee wel aangetoond werd dat de mannen van de jongste tafeltennisvereniging van Vlaanderen het niet cadeau kregen.

Volgende week donderdag gaan de B-ploeg en C-ploeg naar Sokah, wellicht kunnen zij wel voor een stunt zorgen zodat Poppel zich met een team bij de beste 8 van Antwerpen kan scharen.

Poppel A uit de beker, Koen Aernouts redt de eer