RCCT Thuin moest na een rit van maar liefst 2 uur en 15 minuten aan de bak tegen TTV Poppel voor de Beker van België.

 

Poppel startte natuurlijk in de allersterkste opstelling, althans volgens de VTTL-klassementen. Luc, Koen en Rico waren weer de spelers. Arno en Eric ook vaste waarden inmiddels van Poppel A stonden standby. Daarnaast “vertolkte” Eric een hele belangrijke rol deze middag. Hij had zijn handen vol aan het vertalen van de verhalen van de ploegen over en weer.

De sporthal was omgetoverd in een heuse tafeltennisarena. De mannen van Thuin waren echter een paar klassen beter en dat kwam ook in het spel tot uitdrukking. Net als het voorgaande jaar zat er geen bekerstunt in. De uitslag sprak boekdelen 0-7 voor de ploeg ten zuiden van Charleroi.

De spelers van Poppel lieten zich overigens niet onbetuigd. Ze streden voor elk punt maar het klasseverschil was simpelweg veel te groot.

Poppel kan niet stunten in de Beker van België