Op zondag 7 oktober 2018 namen vijf spelers van TTV Poppel deel aan het provinciaal criterium. Drie van onze mannen in de E-klasse en twee in de NG-klasse.

Aan deze criteriums doen doorgaans de sterkere spelers mee. Koen Aernouts, Eric Schopman en Luc Timmermans traden aan in de E-klasse. Ondanks een paar goeie overwinningen lukte het Luc en Eric net niet om de volgende rondes te bereiken. Koen redde het wel om in de vervolgrondes te geraken maar vond daar helaas zijn Waterloo.

In de NG klasse streden Driss Bakkioui en Arno Willems mee. Hoewel deze spelers hun NG-klassement al zijn ontgroeid troffen ze ook in Gierle spelers die ook grote progressie doormaken.
Beginners tref je hier doorgaans niet aan. Driss en Arno boekten een prima resultaat door zich uitstekend door de poulefase te vechten.
Arno moest het tenauwernood afleggen in de kwartfinales in de belle moest hij zijn meerdere erkennen in de tegenstander. Driss was in supervorm en wist zelfs de halve finale te bereiken, een uitstekende prestatie van de man met de allersnelste slagen van de club.

Een uitstekende prestatie van alle vijf de spelers, ze hebben het visitiekaartje van TTV Poppel weer afgegeven in de Vlaamse tafeltenniswereld.

Provinciaal criterium Antwerpen