Op zaterdag 2 juni organiseerde TTV Poppel de eerste Beker van Ravels. Bij de jeugd was Lowie superieur en leverde slechts 1 set in tijdens de middag. Cas Boeren won zilver en het brons was een prooi voor Fran Godschalk. Net buiten het podium maar toch een beker werd bemachtigd door Amine, Senno, Nassim en Freek.

Bij de senioren was het volle bak. Alle zes wedstrijdtafels moesten opgesteld worden om de wedstrijden te kunnen spelen. Eric Schopman die dit jaar al zoveel progressie maakte won het goud. In een spannende finale was het net een maatje te groot voor Jamal Ghelali. Rob Pijnenborg won overtuigend de kleine finale en werd derde. Dit geslaagde evenement word zeker volgend jaar herhaald.

 

1Eric Schopman
2Jamal Gehlali
3Rob Peijnenborg
4Niels Bayens
5Driss Bakkioui
6Tom Spiritus
7Arno Willems
8Stef Verbeek
9Geert Boeren
10Jef Bayens
11Jan Van Rooij
12Johnny Maes
13Peter Hofkens
14Mario Schellekens
15Geert Geuden
16Rico Berendsen
17Gilbert van Bourgounien
18Gerard van Ginhoven
19Placid Timmermans
20Hugo Tuytelaers
21Ronny van de Pol
22Stannie Michielsen
23Sem de Hond
24Modou Diop
Eric Schopman & Lowie Spiritus winnaars Beker van Ravels