Op uitnodiging van Willem Merckx van VMS Pellenberg vond er op vrijdag 15 december een vriendschappelijk treffen plaats tussen VMS en TTV Poppel.

Poppel vertrok met 5 spelers naar het plaatsje nabij Leuven. Willem had een wedstrijd opgezet van 5 tegen 5 dus iedereen kwam ruimschoots aan bod. Het was een plezierige bijeenkomst. VMS met twee talentvolle jeugdspelers won uiteindelijk zes partijen (Fons 3x, Luc en Marco 2x pakte de punten, nieuwkomers Isabel en Ralph lukte het nog net niet). Bij TTV Poppel vielen alle spelers in de prijzen; Kevin pakte 2 overwinningen, Bram was 3x winnaar, Luc zelfs 4 gewonnen matchen en Koen en Rico bleven ongeslagen).

Het was een flink ritje maar het was meer dan de moeite waard.

Meer foto’s op onze Facebookpagina.

Geslaagd vriendschappelijk treffen tegen VMS