Komt allen naar sporthal De Vond in Poppel op 16 oktober, aanvang 20.00 uur.

Jong en onbevangen gaat TTV Poppel de strijd aan om de Beker van België. De loting is inmiddels geweest en het lot heeft ons verbonden aan de 1e klasser VMS uit Pellenberg. Een schier onmogelijke opgave om de volgende ronde te halen, althans zo lijkt het op voorhand, maar wie weet kunnen we voor een spetterende verrassing zorgen.

In tegenstelling tot de competitie worden er slechts zes enkelspelen gespeeld en één dubbel. Het team dat het eerst vier punten haalt is winnaar.

Op de wedstrijdavond is natuurlijk onze gezellige kantine open én als TTV Poppel de volgende ronde gaat halen dan worden de trouwe supporters getrakteerd, dus laat u verrassen en kom onze spelers massaal aanmoedigen.

 

TTV Poppel strijdt om de Beker van België