Poppel A speelt a.s. vrijdag

 

12-11-2018: TTV Poppel B – Merksplas G 6 – 10

Ploeg samenstelling
Jan van Gompel (3 punten, rallypercentage 52,0%)
Driss Bakkioui (2 punten, rallypercentage 50,6%)
Geert Boeren (debuut 1 punt, rallypercentage 47,5%)
Rob Pijnenborg (rallypercentage 41,8%)

Verslag

Doordat de A ploeg deze week niet over drie min of meer vaste waarden kan beschikken en dus een beroep moet doen op de talentenvijver van de B ploeg speelde onze club in een niet allerdaagse samenstelling. Blessureleed voor Samantha noopte Jan van Gompel om mee te moeten spelen, en alsof ie nooit anders heeft gedaan pakte hij maar liefst 3 punten in zijn pas tweede officiële competiewedstrijd. Driss die de helse pijnen verbeet pakte tegen elke verwachting in ook nog eens twee winstpartijen met een clean sheet. Rob Pijnenborg onze routinier en gelegenheids kapitein had een zware avond. Bij vlagen speelde hij uitmuntend, het geluk was deze avond helaas niet aan zijn zijde. Tafeltennis is een raar spelletje en als het niet loopt dan loopt het niet. Maar Rob hoeft niet te vrezen, zijn noeste trainingsarbeid gaat hij zonder twijfel binnenkort omgezet zien in keiharde punten.

Dit jaar staat in het teken van de competitiedebutanten, en vanavond was het eindelijk de beurt aan Geert Boeren. Geert speelde fenomenaal won tegen elke tegenstander tenminste één set en werd beloond met een klinkende overwinning in een van de matchen. Hij kon met een tevreden gevoel huiswaarts keren, zijn debuut was meer dan geslaagd.

Helaas was de overwinning voor het team van Merksplas. Het team waartegen ooit in de clubhistorie de eerste vriendschappelijke match was gespeeld was nu te gast. De meeste spelers van Merksplas spelen al een aantal jaren en er werden deze avond drie belles nipt verloren dus TTV Poppel heeft zich kranig geweerd. Een prima prestatie van onze mannen, zondermeer.

Op deze avond werden wederom een aantal sponsors verwelkomd. Maar liefst 11 nieuwe sponsors zagen dat voor het eerst hun reclame werd getoond in de “Vond-Arena”.