Ploeg samenstelling
Rico Berendsen (4 punten, rallypercentage 59,3%)
Koen Aernouts (3 punten, rallypercentage 54,1%)
Luc Timmermans (2 punten, rallypercentage 51,0%)
Driss Bakkioui (rallypercentage 40,5 PR)

Resultaat

TTV Poppel A – Turnhout F  9 – 7

Verslag

De laatste thuiswedstrijd van het seizoen, en zowaar een zware dobber op het programma. Turnhout de nummer 4 (bij winst de nummer 3) uit de competitie kwam op bezoek in Poppel.

Driss maakte wederom zijn opwachting in Poppel A en verder bestond het team uit vaste waarden dit seizoen. Hij heeft voor zijn debuutwedstrijden zware tegenstanders gehad maar ook vanavond weer was hij een zware opponent voor de mannen van Turnhout. De eerste overwinning van Driss zal niet lang op zich laten wachten, getuige zijn hoge rallypercentage van vanavond tegen deze sterke tegenstander.

Turnhout had de formatie gewijzigd met een speler die na 13 jaar zijn comeback had gemaakt dit seizoen en vanwege zijn anti-topspin-rubber het alle spelers behoorlijk lastig maakte. Daarnaast hadden ze een speler die anders in de vierde klasse uitkomt opgesteld, op het oog een minder kansrijke avond dus voor Poppel.

Maar reeds in het eerste deel zorgde Luc voor een daverende verrassing door zijn eerste match te winnen, Koen moest helaas in de belle het onderspit delven. Driss pakte verrassend tegen een E2 speler een setje en Rico won zijn partij. Zodat het 2-2 stond. De volgende serie wedstrijden was het ook gelijk op, Rico en Koen wonnen zodat bij rust de stand 4-4 was. Ook na tien partijen was de stand gelijk, Luc won ook zijn tweede match van de avond. Daarna werd het verschil gemaakt door Koen en Rico, 7-5 voorsprong na driekwart wedstrijd.

De laatste 4 wedstrijden waren bijzonder spannend. Driss en Luc openden hun laatste wedstrijd met een voorsprong maar waren helaas tegen de geroutineerde spelers van Turnhout niet opgewassen zodat de stand weer gelijk werd 7-7.

Koen en Rico wilden niet voor elkaar onderdoen en ze verpletterden in hun laatste wedstrijd de tegenstander beiden met 3-0, een verdiende zege voor de mannen van Poppel, 9-7 tegen de nummer 4 uit de competitie. Dat belooft wat voor het nieuwe seizoen.