Ploeg samenstelling
Rico Berendsen (4 punten, rallypercentage 63,9%)
Koen Aernouts (3 punten, rallypercentage 53,5%)
Luc Timmermans (2 punten, rallypercentage 46,9%)
Bram Wouters (2 punten, rallypercentage 51,9% PR)

Resultaat

TTV Poppel A – Nijlen D   11 – 5

Verslag

Eindelijk viel er weer een overwinning te vieren, en wat voor één.

De wedstrijd kwam voor TTV Poppel wat moeizaam op gang. Zoals vaak was na een kwart gespeeld te hebben de stand gelijk 2-2. Nijlen bivakkeert in de onderste regionen sinds begin van de competitie maar daar was niet veel van te merken. De bezoekers liepen zelfs tegen de verwachting in uit naar 2-5. Op slag van “rust” werd het 3-5. Een tegenvaller zo was de tendens.

De spelers van Poppel spoorden elkaar nog eens stevig aan. Wil je aan het einde van de competitie in de middenmoot eindigen, wat gezien de ontwikkeling van de talenten van de club mogelijk moet zijn moest deze wel gewonnen worden. Het resultaat loog er niet om. Poppel hervond zich en won alle 8 partijen na de rust, zodat er aan het einde van avond toch een stevige overwinning op het scorebord stond 11-5. Een uitstekende prestatie zo vlak voor de winterpauze.

Het resultaat geeft veel moed en vertrouwen voor de heenronde in de tafeltennisliga en is een goeie voorbereiding op de bekermatch tegen Sokah om de Beker van Antwerpen.

Nijlen had een bijzondere speler in de gelederen, namelijk Luc Pynaerts, geboren en opgegroeid in Poppel. Luc’s kleuterschool heeft op de plek gestaan waar nu de sporthal staat, hij zag dus ook het hele seizoen uit naar het spelen van de wedstrijd waar zoals hij zei “weer even thuis was”.