Ploeg samenstelling
Rico Berendsen (4 punten, rallypercentage 66,0% PR)
Luc Timmermans (4 punten, rallypercentage 57,7% PR)
Koen Aernouts (3 punten, rallypercentage 55,0%)
Rob Pijnenborg (rallypercentage 33,6)

Resultaat

TTV Poppel A – Lille C 11 – 5

Verslag

Na het jaar met 11-5 te hebben afgesloten werd ook Lille C aan de zegekar gebonden met deze grote cijfers. Kersvers provinciaal kampioen Luc Timmermans pakte voor het eerst in deze competitie de maximale persoonlijke score. De topvorm die hij de dag ervoor etaleerde hield hij vast. Dit prille jaar nog ongeslagen.

Rob Pijnenborg had hard doorgetraind in de winter, maar Lille kwam met een ijzersterk team op de proppen om zich toch trachten te ontdoen van de laatste plaats. Als je vecht tegen degradatie moet je tegen ploegen die iets hoger geklasseerd staan toch met de sterkste opstelling komen, helaas voor de Boemerangskes mocht het niet baten, TTV Poppel kende geen genade.

Koen Aernouts pakte weer solide drie van de vier punten, alleen Stefaan met zijn eigenaardige spelwijze wist hem te verschalken, waardoor er nog even hoop gloorde voor Lille bij een tussenstand van 8-4 zou het nog maximaal gelijk kunnen eindigen.

Rico Berendsen scoorde zijn derde achtereenvolgende wedstrijd de maximale punten, met en passant een nieuw clubrecord rallypercentage van 66%.

De avond “verloren maandag” werd afgesloten met overheerlijke worstenbroodjes van bakker Aernouts.

TTV Poppel heeft door dit goede resultaat definitief afscheid genomen van de onderste regionen en als de voortekenen ons niet bedriegen, zal er nog wat stijging op de ranglijst mogelijk zijn.