Ploeg samenstelling
Rico Berendsen (4)
Koen Aernouts (4)
Luc Timmermans (1)
Rob Pijnenborg

Uitslag

TTV Poppel A – Gierle L   9 – 7

Verslag

Exact dezelfde opstelling die zorgde voor de eerste overwinning, zorgde ook voor de eerste thuiszege van TTV Poppel. Het was tijdens de drieënhalf uur durende thriller geen moment bekend wie er ging winnen. Gierle nam telkens de voorsprong 0-2, 2-4 en 4-6 maar onze spelers knokten zich telkens terug naar een gelijke stand. Nadat Rob die vocht als een vlaamse leeuw het onderspit moest delven in de 13e partij helaas, mocht er geen enkele wedstrijd meer verloren worden.

Het werd een ware thriller, Luc brak de ban en scoorde de 7-7 in een enerverende 5-setter, hij hield zijn hoofd koel en boekte in de laatste set resuluut een 11-5 overwinning.

Daarna was nog alles mogelijk. Rico die gelijk met Koen moest spelen in de laatste twee partijen bracht Poppel voor het eerst deze avond op voorsprong 7-8. Alle druk kwam op de schouders van Koen te liggen, maar gesterkt in de gedachte dat in ieder geval al een gelijkspel zeker was, boog hij een keurige 1-2 achterstand om in een grandioze 3-2 overwinning. De setuitslagen spraken boekdelen 10-12, 11-9, 13-15, 11-8 en tenslotte 11-7. Een knappe prestatie van TTV Poppel.