Ploeg samenstelling
Rico Berendsen (4 punten, rallypercentage 59,7%)
Luc Timmermans (3 punten, rallypercentage 58,8% PR)
Koen Aernouts (3 punten, rallypercentage 55,7%)
Rob Pijnenborg (1 punt, rallypercentage 46,0% PR)

Resultaat

TTV Poppel A – Dessel A 11-5

Verslag

“De aanhouder wint”. Na lang zwoegen, keihard trainen, was ie daar dan, de eerste overwinning van Rob Pijnenborg. Als er iemand wel een zege verdient is het Rob wel, zoveel pech dat hij had op beslissende momenten in de afgelopen wedstrijden, en ook deze dag verloor hij in de belle tegen een E2 speler. De progressie is goed merkbaar, hetgeen ook resulteerde een in persoonlijk record rallypercentage.

Dat zelfde persoonlijk record haalde Luc, die weer eens 3 overwinningen binnenhaalde voor de TTV Poppel en daarmee samen met de andere mannen voor de tweede keer dit seizoen een 11-5 overwinning in de wacht sleepte. Er had misschien nog wel een grotere score ingezeten echter in de belle ontbeerde het geluk.

Dessel liet Mario voor de eerste keer meedoen in de reguliere competitie. Mario weerde zich kranig en toonde aan dat hij beschikte over een ijzersterke backhand.

Na deze wedstrijd zijn we Dessel tot op één punt genaderd en zijn we tijdelijk een plekje op de ranglijst opgeschoven ten koste van AFP Antwerpen.

Poppel heeft maar weer aangetoond dat er erg veel talentvolle spelers in de Vond rondlopen, en dan is er nog een half dozijn spelers die ook staan te pop(p)elen om hun kunsten in de Vlaamse tafeltennisliga te gaan vertonen.

Een gezellige en succesvolle avond was het zeer zeker.