Ploeg samenstelling
Rico Berendsen (2 punten, rallypercentage 57,5%)
Koen Aernouts (3 punten, rallypercentage 53,6%)
Luc Timmermans (1 punt, rallypercentage 47,3%)
Bram Wouters (1 [punt, rallypercentage 39,2%)

Resultaat

Retie D – TTV Poppel A   9 – 7

Verslag
Weer nipt verloren, voor de tweede keer met de minimale score van 7-9. Bram speelde zijn tweede wedstrijd en won zeer verdienstelijk zijn vierde partij van de avond. Grote klasse met duidelijke cijfers 3-0.

Luc Timmermans won weer zijn partij en was heel dicht bij twee overwinningen deze avond, het één na hoogste persoonlijke rallypercentage van dit seizoen noteerde hij en dat was te zien, hij speelde erg sterk.

Koen Aernouts was in heuse vorm. Hij won maar liefst drie partijen waaronder tegen een E2 speler en hij verloor maar nipt in de belle van een E0 speler. Grote klasse.

Rico Berendsen was voor het eerst dit seizoen helaas in mindere doen. Doorgaans wint hij de meeste partijen van ons team maar vanavond mocht hij maar twee punten noteren. Ook Rico verloor net als Koen in de belle tegen de E0 speler van Retie met 9-11.

Een gelijkspel was op zijn plaats geweest, van de vier belles werd er maar eentje gewonnen. Over de hele avond van zestien wedstrijden had Retie maar drie punten meer dan Poppel (532 om 529).