Ploeg samenstelling
Koen Aernouts (4 punten, rallypercentage 63,7% PR)
Rico Berendsen (4 punten, rallypercentage 62,2%)
Luc Timmermans (2 punten, rallypercentage 48,3%)
Driss Bakkioui (rallypercentage 38,5)

Resultaat

Nijlen D – TTV Poppel A   6-10

Verslag

De laatste wedstrijd van het eerste competitiejaar in de geschiedenis van TTV Poppel was een verre verplaatsing. Nijlen stond als allerlaatste op de agenda. Vol goede moed togen de Poppelaars naar Nijlen samen met Eric Schopman die het A-team kwam coachen en ondersteunen.

De match startte voortvarend in “no time” stond er een prachtige 1-5 op het scorebord in de sporthal van Nijlen, door twee overwinningen van Koen en Rico en een zeer mooie zege van Luc.

Maar daarna stokte het en verslikten Luc en Driss zich in de stugge verdedigers van Nijlen. Zo waar kwam Nijlen terug en was het plots terug spannend 5-5. Dat was een bittere pil voor de mannen uit Poppel. Omdat Koen en Rico zich weer van hun beste kant lieten zien en aasden op een hoog rallypercentage was er toch weer een kleine marge ontstaan.

Het slot was spannend; Driss speelde geconcentreerd en had het geluk niet aan zijn zijde in de belle. Dat geluk was er weel voor Luc. Bij een 1-2 achterstand in sets en 1-6 in de game leek de gekwetseerde lies hem toch roet in het eten te gooien. De tegenstander bood zelfs aan de wedstrijd te beëindigen. Luc verbeet zich en sleepte er zowaar een belle uit die hij met een pijn verbeten gezicht ook nog eens won. 6-8 een gelijkspel was daarmee al veilig gesteld.

Koen pakte vervolgens het winnende punt 6-9 terwijl Rico toch nog ook het tiende punt binnensleepte tegen de altijd stugge en sterke verdediger Luc Pynaerts (oud-inwoner van Poppel).

Het zware seizoen was ten einde gekomen, onder het genot van een heerlijke croq monsieur én een goed vlaams biertje werd het seizoen afgesloten. Het glas werd op de terugweg nog eens geheven en met veel genoegdoening kwam aan dit pingpong-avontuur een einde.

Op na het volgende seizoen met 2 teams in de Vlaamse tafeltennisliga.