Ploeg samenstelling
Rico Berendsen (4 punten, rallypercentage 63,0%)
Koen Aernouts (2 punten, rallypercentage 52,3%)
Eric Schopman (2 punten, rallypercentage 49,8% PR)
Rob Pijnenborg (rallypercentage 36,5%)

Resultaat

Minderhout D – TTV Poppel A  8 – 8

Verslag

Een enerverende match was het vanavond. Door een blessure van Luc maakte Eric Schopman weer zijn opwachting in de hoofdmacht van Poppel en hij deed dat buiten verwachting ontzettend goed.

Poppel kwam op een voorsprong van 1-5 en het leek er op dat Poppel over de Minderhoutse formatie zou heenwalsen. Rob Pijnenborg had zich een nieuwe opslag eigen gemaakt en legde in zijn eerste match de nummer van 1 van de tegenstander het vuur na aan de schenen. Ongelukkigerwijze verloor hij de beide eerste twee sets anders had er nog veel meer in gezeten.

Luc gekweld door een blessure nam de coaching op zich en dat wierp zijn vruchten af. Eric Schopman gaf zijn visitekaartje af door zijn eerste partij zeer gedecideerd te winnen.

Minderhout op papier de veel sterkere tegenstander met een E2, E4 en E6 speler in hun gelederen kwam sterk terug en trok de stand in evenwicht.

De mannen van Poppel moesten vol aan de bak daarna. Eric Schopman won nog een partij en Rico pakte weer de volle buit die avond. Koen Aernouts bleef steken op 2 winstpartijen waarna de punten gelijk werden verdeeld aan het eind van de avond.

TTV Poppel is voor de vierde wedstrijd op rij ongeslagen, een bijzondere knappe prestatie voor de liga-debutant.