Ploeg samenstelling
Rico Berendsen (2 punten, rallypercentage 50,2%)
Koen Aernouts (rallypercentage 38,6%)
Eric Schopman (rallypercentage 38,4)
Driss Bakkioui (debutant, rallypercentage 25,3%)

Resultaat

Geelse G – TTV Poppel A   14 – 2

Verslag

Aan de uitslag was in feite niets af te dingen. Het gaf de krachtsverhoudingen weer. Geelse, gedoodverfd kampioen, was weer eens oppermachtig en haalde de 19e zege van het seizoen binnen. Onbedreigd en ongeslagen stevenen ze op het kampioenschap af.

Maar er waren zeker wel lichtpuntjes voor TTV Poppel. Ze gaven zich niet zo maar gewonnen, maar tegen een team met een D4, D6, E0 en E4 spelers was niet te winnen. Poppel speelde met Eric Schopman weer in de basis voor de derde keer. Eric snoepte zo waar de tegenstander (E0) een setje af. Opmerkelijk feit het uitstekende debuut van Driss. Driss speelde zoals we van hem gewend zijn, vol overgave en onverschrokken. Hij was als debutant niet bang voor de sterke tegenstanders en speelde vol op de aanval. Dat is ook wel de enige tactiek tegen deze uitmuntende tegenstander.

Koen had het geluk niet aan zijn zijde deze avond en tegen de meeste tegenstanders had hij iets meer fortuin moeten hebben voor de overwinning.

Rico pakte verrassend twee overwinningen, wat pech kostte hem de eerste match, en op Lennert Taels, de beste speler van deze competitie, stond geen maat en was hij ook niet opgewassen.

Thuis werd het nog 16-0 voor Geelse, nu stond er toch een iets minder dramatische uitslag op het papier.

In de fantastische tafeltennisaccomodatie van Geelse werd na afloop een heerlijke broodjes worst geserveerd, een gezellige en bovenal sportieve avond.