Ploeg samenstelling
Rico Berendsen (3)
Luc Timmermans
Maarten Lamot
Samantha van den Bergh

Resultaat

Ekerse G – Poppel A   13 – 3

Verslag

Op 26 september 2017 maakten twee spelers hun competiedebuut tegen Ekerse E, te weten Maarten en Samantha. TTV Poppel moest afreizen zonder een van de sterkste spelers uit hun gelederen (Koen) naar Ekerse E onlangs uit de 4e klasse gedegradeerd. Nog niet zo heel lang geleden speelden ze zelfs nog kampioen in de hogere vierde klasse maar sinds dat ze hun opwachting maakten in de derde klasse moesten ze helaas twee keer afzakken.

Ekerse was dus op voorhand torenhoog favoriet, en ze maakten hun favorietenrol meer dan waar.

Maarten en Samantha werden aan een heuse vuurdoop onderworpen maar ze weerden zich kranig tegen de hoog geklasseerden spelers uit Ekeren die in hun sterkste opstelling speelden. Al snel was duidelijk dat er vanavond weinig eer te behalen viel. Luc had een zware avond en kon helaas net geen wedstrijd naar zijn hand zetten. Rico zorgde dit keer voor de drie punten, en ook hij was niet opgewassen tegen de tweevoudig oud-kampioen van België in de C-klasse. De spelers van Poppel beten zich stuk op de stugge verdedigers uit de Antwerpse regio.

Ondanks dit smadelijke verlies werd de avond met een heerlijk drankje en een hapje afgesloten en werd al reikhalzend uitgezien naar de terugwedstrijd om dit verlies van 13-3 goed te maken.