Ploeg samenstelling
Rico Berendsen (4 punten, rallypercentage 57,4%)
Koen Aernouts (1 punt, rallypercentage 46,2%)
Luc Timmermans (1 punt, rallypercentage 43,8%)
Eric Schopman (debutant, 1 punt, rallypercentage 37,4)

Resultaat

AFP Antwerpen I – TTV Poppel A   9-7

Verslag

Een cruciale wedstrijd om wat op de ranglijst te kunnen stijgen. Bij winst zou Poppel twee plekken stijgen op de ranglijst.
Koen en Rico begonnen met een overwinning tegen het hoger geachte AFP. De ploeg had een sterke invaller in hun gelederen die uiteindelijk 3 matchen won.

Nadat AFP de stand gelijk trok was Koen minder fortuinlijk dan de Rico tegen Leo van AFP. De Antwerpse formatie kwam op 2 puntjes voorsprong en zoals later zou blijken konden ze die voorsprong handhaven.

Er werd deze avond hard gestreden en in de gelederen van TTV Poppel debuteerde Eric Schopman. Eric speelde fantastisch. Zijn aangeboren techniek zal de komende maanden nog hier en daar wat training behoeven maar dan is deze speler beslist een kandidaat om een vaste waarde te zijn voor het eerste team. Eric is inmiddels de 9e speler van de Poppelse formatie actief in de competitie en hij wist zijn debuut zowaar op te vrolijken met een overwinning. Grote klasse.

Koen, Luc en Eric pakten allemaal ieder één overwinning, Rico wist voor de vierde keer op rij alle matchen te winnen. Ondanks deze goede ontwikkeling voor TTV Poppel stond het team na afloop helaas met lege handen, de overwinning en de broodnodige extra punten blijven achter in Antwerpen.