23-11-2018: Poppel A – Turnhout J 11-5

Ploeg samenstelling
Rico Berendsen (4 punten, rallypercentage 76,3% clubrecord)
Koen Aernouts (4 punten, rallypercentage 63,5% beste seizoenprestatie)
Arno Willems (2 punten, rallypercentage 50,4%)
Jan van Gompel (debuut, 1 punt, rallypercentage 45,7%)

Verslag

Wat waren ze gemotiveerd die mannen van de A ploeg. Voor Jan van Gompel was er een plekje in de A-ploeg gereserveerd. Niet alleen vanwege zijn grote verdiensten van de club maar zeker vanwege zijn vorderingen na zijn lange slepende blessure. Jan maakt wekelijks grote vorderingen maar moest toezien dat de afgelopen tijd veel spelers staan te kloppen aan de deur van de A ploeg, sterker nog het potentieel aan A spelers is groot en twee teams in de vijfde klasse zouden zeker niet misstaan in de vlaamse competitie.
Jan deed wat er van hem verwacht werd hij speelde alsof hij nooit anders had gespeeld en pakte een welverdiend punt binnen voor Poppel. Arno Willems is door de absentie van Eric en Luc beslist de vaste waarde in de A ploeg deze competitiehelft. Hij speelde als een routinier en haalde twee winstpunten binnen. Koen Aernouts en Rico Berendsen haalden beiden de volle winst binnen door alle vier partijen te winnen. Koen scoorde nog niet beter als deze avond dit seizoen en moest slechts 1 setje prijs geven. Op Rico stond vandaag geen maat hij gaf geen set af en haalde een ongekend hoog rallypercentage. Dat record zal nog wel een poosje standhouden. Een terechte 11-5 zege was het deel van de A-ploeg.

 

23-11-2018: Hulshfout C-TTV Poppel B 11-5

Ploeg samenstelling
Tom Spiritus (3 punten, rallypercentage 56,6%)
Kevin Berendsen (2 punten, rallypercentage 51,1%)
Jamal Ghelali (rallypercentage 41,3%)
Rob Pijnenborg (rallypercentage 35%)

Verslag

 

Het zit de B-ploeg wat tegen, de maand november is niet zo’n succesvolle maand. De derde wedstrijd werd helaas een nederlaag van 11-5 tegen titelkandidaat Hulshout. Ondanks het feit dat Kevin en Tom hun eerste partij wonnen en dus Poppel op 0-2 voorsprong brachten was gaande weg de avond toch duidelijk dat Hulshout nét een maatje te groot was voor Poppel.

De humor was er niet minder om bij de mannen van Poppel, lange tijd lieten ze het thuisfront in het ongewisse of ze nu voor of achterstonden enkel de stand werd doorgegeven zonder aan te geven of het een voorsprong of achterstand was. Tom was weer de sterkste van de B-ploeg, Kevin pakte weer de nodige punten, Rob en Jamal hadden niet de dag van hun leven en bleven helaas zonder punten deze avond. Maandagavond gaan ze op herkansing en zullen ze tegen Brasgate, met thuisvoordeel, wellicht weer van zich doen spreken.