Rico Berendsen (2 punten (+1 FF), rallypercentage 56,7%)
Luc Timmermans (2 punten, rallypercentage 55,5% SB)
Eric Schopman (rallypercentage 44,9%)

Verslag

Tegen een van de titelkandidaten zou het een zware dobber worden. De verrassing was des te groter dat het na zes wedstrijden zo maar 1-5 stond voor Poppel. Koen en Rico wonnen er twee maar de grootste verrassing bezorgde Luc door van een D6 speler te winnen met maar liefst 3-0 waarvan de laatste set zelfs 11-0 was. Retie was beduusd maar knokte zich toch weer terug in de wedstrijd. Dit staaltje (winnen van een D6) herhaalde Koen ook nog eens en toen was het verschil weer 2 punten, met dien verstande dat het achtste punt al binnen was omdat Rico niet meer in aktie hoefde te komen, een van de spelers raakte geblesseerd en gaf de laatste partij forfait. Het horrorscenario werd echter waar. Eric kon het niet bolwerken tegen de lager ingeschatte tegenstander, Luc gaf een 2-0 voorsprong uit handen in de belle en Koen wist zich ook niet onder de grote druk uit te spelen en verloor ook zijn wedstrijd.
Een gelijkspel was de einduitslag, jammer, er had vanavond beslist een overwinning in gezeten.

28-09-2018: Geelse K – TTV Poppel B 2-14

Kevin Berendsen (4 punten, rallypercentage 62,3% PR, beste seizoensprestatie)
Tom Spiritus (4 punten, rallypercentage 61,7% PR)
Arno Willems (3 punten, rallypercentage 56,8%)
Driss Bakkioui (3 punten, rallypercentage 53,8% PR)

Verslag

De competitiedebutant had na de grote zege van de afgelopen week de smaak blijkbaar goed te pakken. Op bezoek bij Geelse een qua klassementen exact gelijkwaardige tegenstander werd een stevig lesje geleerd. In no time was het 0-5 voor Poppel met cijfers die er niet om logen. De tegenstander had namelijk nog geen enkele set kunnen winnen. Het werd zelfs 0-6 voordat de tegenstander een puntje pakte. Maar Poppel B herpakte zich en liepen uit naar 1-13 waarbij de tegenstander weer slechts 1 belle werd gegund. Op het eind van de avond prijkte er een monsterscore op het scorebord 2-14. De allergrootste overwinning van Poppel uit de geschiedenis was een feit. Voor deze memorabele overwinning waren verantwoordelijk Driss en Arno die beiden drie matchen wonnen, Kevin en Tom waren niet te kloppen en wonnen alle vier hun wedstrijden. Ook dat had zich nog niet eerder voorgedaan bij een speler uit Poppel B.
Kevin haalde het hoogste rallypercentage van het seizoen op de voet gevolgd door Tom die vanavond zelfs geen set cadeau deed.